Add comment

Comments

Hanneke Gleysteen
2 years ago

hallo ik heb mijn lipizzaner merrie moeten laten inslapen, nu heb ik nog heel veel manen en staartharen. ik zie dat je er mooie hanger van kan maken. dat is wat ik graag wil en betaalbaar. Kan je met uitleggen hoe en wat. en een ring wil ik er van laten maken met haar haar. Ik hoor van u . Met vriendelijke groet Hanneke Gleysteen

Caya
3 years ago

Echt een super service! Het is ook echt een geweldig systeem die steentjes echt wauw!😍 Ik ben helemaal verliefd nu hoef ik ook niet meer 300 honderd frondriemen te kopen nu is alles in 1!

Liz
3 years ago

Ik ben echt super blij met de armband!!😍😍
Super goede service.

Eugenie Habing
3 years ago

Ben super blij met deluxe rosé steentjes.
Super goede service. En hoe leuk is het dat je heel gemakkelijk nieuwe steentjes op je frontriem kan zetten. Waardoor je weer hele andere frontriem hebt.

Lisa
3 years ago

Superservice!! Hele mooie en leuke steentjes, en het assortiment word als maar groter!! Zo veel kleuren, patronen en combinaties mogelijk! Zeker een aanrader :)

Marit
3 years ago

Super blij met mijn frontriem!! Hele mooie stenen om uit te kiezen en mega fijne service!🤩

Daisy castermans
3 years ago

Super blij met frontriem passend op anatomisch hoofdstel pony van onze dochter.
Fijne service en gelijk reactie👍🏻

Charlotte Verwimp
3 years ago

Suuuuper tevreden van mijn aankoop! Heel blij dat ik 2 verschillende elementen kon combineren. Op een dag de bestelling ook al ontvangen. Top!👍

Sanne Holland
3 years ago

Nu een aantal maanden geleden de braid of revolution frontriem besteld voor de pony van mijn dochter. Wat een leuk concept om de stenen te kunnen verwisselen en te matchen met je outfit! Toen er een nieuw dekje kwam werd er door Linda super mee gezocht naar passende kleur stenen, en ook gevonden! We krijgen er veel complimenten over. Linda denkt mee en is super klant vriendelijk. Wij gaan zeker weer bestellen hier!

Ashley
3 years ago

Super tevreden!! Ik heb nu ongeveer 10 setjes stenen❤️❤️blijft onwijs mooi!