Add comment

Comments

Caya
6 months ago

Echt een super service! Het is ook echt een geweldig systeem die steentjes echt wauw!😍 Ik ben helemaal verliefd nu hoef ik ook niet meer 300 honderd frondriemen te kopen nu is alles in 1!

Liz
6 months ago

Ik ben echt super blij met de armband!!😍😍
Super goede service.

Eugenie Habing
6 months ago

Ben super blij met deluxe rosé steentjes.
Super goede service. En hoe leuk is het dat je heel gemakkelijk nieuwe steentjes op je frontriem kan zetten. Waardoor je weer hele andere frontriem hebt.

Lisa
6 months ago

Superservice!! Hele mooie en leuke steentjes, en het assortiment word als maar groter!! Zo veel kleuren, patronen en combinaties mogelijk! Zeker een aanrader :)

Marit
6 months ago

Super blij met mijn frontriem!! Hele mooie stenen om uit te kiezen en mega fijne service!🤩

Daisy castermans
6 months ago

Super blij met frontriem passend op anatomisch hoofdstel pony van onze dochter.
Fijne service en gelijk reactie👍🏻

Charlotte Verwimp
6 months ago

Suuuuper tevreden van mijn aankoop! Heel blij dat ik 2 verschillende elementen kon combineren. Op een dag de bestelling ook al ontvangen. Top!👍

Sanne Holland
6 months ago

Nu een aantal maanden geleden de braid of revolution frontriem besteld voor de pony van mijn dochter. Wat een leuk concept om de stenen te kunnen verwisselen en te matchen met je outfit! Toen er een nieuw dekje kwam werd er door Linda super mee gezocht naar passende kleur stenen, en ook gevonden! We krijgen er veel complimenten over. Linda denkt mee en is super klant vriendelijk. Wij gaan zeker weer bestellen hier!

Ashley
6 months ago

Super tevreden!! Ik heb nu ongeveer 10 setjes stenen❤️❤️blijft onwijs mooi!

Tanneke
6 months ago

Via een Facebook pagina voor machtende setjes kwam ik op deze site uit. Ik zag dat er keuzes was uit verschillende soorten ivm verschillenden hoofdstellen. De mijne stond er niet bij, maar dat was voor Linda geen probleem! Na wat foto’s en maten doorgestuurd te hebben, kreeg ik een frontriem die perfect past! En met het grote aantal aan verschillende stenen, ben ik nog lang niet uitgekocht!