BraidOfRevolution heeft een leuk concept bedacht:

Verdien 💰GELD💰 door het delen van jouw enthousiasme! 

 

Weet jij familie, vrienden, vriendinnen en/of stalgenoten te overtuigen/enthousiasmeren tot het kopen van producten van BraidOfRevolution? Dan krijg JIJ een waardebon 🎁 van BraidOfRevolution!

 

Met deze waardebon kan jij dan bijvoorbeeld weer nieuwe steentjes kopen voor op je mooie frontriem Revolution Première! Of misschien wel een mooi gedenksieraad van je favoriete pony/paard/hond of kat? 

 

Maar je kunt ze ook OPSPAREN! 

Lever al je gespaarde waardebonnen bij ons in en ontvang 1  nieuwe waardebon met jouw TOTAAL gespaarde waarde!! Zo kun je zelfs doorsparen voor GRATIS spullen! 

 

Hoe klinkt dat? 🥰

 

Zo simpel werkt het:

Laat jouw naam vermelden in het opmerkingenveld bij de aankoop van jouw familie, vrienden, vriendinnen en/of stalgenoten! Zo ontvang je automatisch via de e-mail van BraidOfRevolution de waardebon🌐

 

De hoogte van de waardebon die jij ontvangt, is afhankelijk van het aankoopbedrag.

Tot €30         = 1 waardebon €1,25

€30 - €75    = 1 waardebon €2,50

€75-€150    = 1 waardebon €5,00

€150-€225 = 1 waardebon €7,50

 

Je snapt natuurlijk wel, Hoe meer mensen jij weet te overtuigen, hoe meer korting je krijgt.   

 

En....jouw familie, vrienden, vriendinnen en/of stalgenoten kunnen, als ze dan klant zijn, ook nog gebruik maken van deze actie! Dus dubbel en dwars verdienen! En zeker een motivatie tip om door te vertellen!

 

Let op, deze actie is verlengd tot 31-07-2021

De waardebonnen kunnen tot 01-08-2021 worden ingewisseld in de webshop! En kan niet in combinatie met andere acties worden gebruikt! 

 

Als je hieraan mee doet, hoop ik dat je mooie Kortingen gaat sparen! En dat je daarmee kan kopen wat je nog op je wensenlijstje hebt staan🥰!! 

 

❣️Heel veel  Succes❣️